Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

…με λίγα λόγια…


Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2013 στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας κοινός φίλος γνώρισε τον κιθαρίστα, στον μπουζουξή και έπειτα από μερικές εβδομάδες καθημερινής  μελέτης και συνεργασίας , κάτω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές , ιδρύθηκαν οι «Θεά προς τα μέσα» ! Αλλά ας τους γνωρίσουμε κι εμείς: 




ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ «ΚΙΘΑΡΑ-ΜΠΑΓΛΑΜΑ-ΦΩΝΗ»

Ο Μανόλης είναι γεννημένος το 1993 με καταγωγή από τους Φούρνους Κορσεών (Ικαρίας) παίζει κιθάρα και μπαγλαμά. Βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών του, φοιτητής στο τμήμα Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.






ΣΙΦΟΥΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ «ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ-ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ-ΜΠΟΥΛΓΑΡΙ-ΦΩΝΗ»

Ο Μιχάλης  είναι γεννημένος το 1990 με καταγωγή  από το νησί της Λέρου και είναι ο μπουζουξής του σχήματος, επιπλέον περά από το μπουζούκι παίζει μπαγλαμά και μπουλγαρί. Βρίσκεται στο τέταρτο έτος των σπουδών του, φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης  Πληροφορικής & Πολυμέσων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.


ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΛΙΑΔΗ «ΒΙΟΛΙ-ΚΡΟΥΣΤΑ-ΦΩΝΗ»

Η Αντωνία είναι γεννημένη το 1993 με καταγωγή από τον Αρχάγγελο Ρόδου και παίζει Βιολί. Βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της, φοιτήτρια στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου